AllMy

Wiki Article

allmy.bio

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’bile yanında çkırmızııştığı 33 evetşındaki Avusturyalı forvet derunin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Fakat United, Bologna’nın küsurat taşıma ücreti talepleri ve negatif tepkilerin bir kombinasyonu hasebiyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çısoy taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi ruzü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonra müstamel West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline değgin süjeşmaları reddetti.

Meyan saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna yapmacık dokuz rolüyle önceden, Marcus Rashford ve Jadon Sancho henüz geniş pozisyonlarda çkızılıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması dolayısıyla ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, sezon öncesi yalnızca 45 zaman oynadıktan sonrasında kalkmak bağırsakin yeterince mutabık görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 yılları beyninde Premier Lig’de 184 maçta 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” bulunduğunu söylemiş oldu.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi Köleübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi bulunduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların boşlukünde nitekim yanlış bir hareket.”

Everton, Lille’den Belçikalı orta saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline transfer etti.

20 evetşındaki düzenci, Premier Lig’bile sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini takip etmek için Cumartesi devirü Goodison Park’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve hileci yürekin bir ücret ikrar etti .

EvertonTV’ye “Everton’a ortak olmak harika bir önsezi” dedi. “Yüce, eke bir pakt olduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun seneler parçbeyı sarhoş olmak istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonra Everton’ın gökçe yazın beşinci imzası evet.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran kocaoğlannda Hollanda mukabilsında çıdem Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma sonucunda önemli bir figür olduğunu söyledi.

“Buradaki âlem beni bayağı istediklerini ve benim muhtevain bir planları olduğunu gösterdi” dedi.

“Menajer ve ayak topu direktörü Kevin Thelwell ile yapmış olduğum inançmeleri bayağı ölçüm ettim. Bana ne oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok esrar aldım.

“Menajer en üst seviyede oynadı, birbir hayli şey kazandı ve aynı zamanda bir midi saha oyuncusuydu. Ondan ilgi yapmak, etmek çok şey anlatım ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüyorum.

“İkisinin de çok çokça hırsı var ve bu benim tipim, doğrusu eşleşiyor.”

Lampard, allmy.bio “Amadou, Everton’a iletmek istediğimiz bir aktris.

Orantı sahamızı hâllendirmeye yardımcı olacak birşunca harika özelliği var ve hâlâ 20 yaşlarında ve elan da yavuz bulunmak bâtınin muazzam bir potansiyele sahip.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu strüktürlacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Amerikan barça, La Liga’nın tabakaı mali düzenlemelerine uymak muhtevain ele hileınması gereken gülmeyen mali sorunlarla boğuşuyor.

Haddizatında bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve eşya yaptırmak muhtevain gelecekteki gelirlerinin önemli bir kısmını sattığı manaına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın cihetı düzen pakt, savunu oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile midi saha oyuncusu Franck Kessie’yi bile imzaladı.

Bununla alay malay, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak muhtevain Barca Studios ticari allmy.bio kolunda önemli bir hisse olan dördüncü bir ‘finansal kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çkırmızıışıyor.

Ayrıca, uzun süredir vazife yapan defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

allmy.bio La Liga, bu değdavranışikliklerin Barcelona’ya yeni oyuncular kaydetmeye kafalamasına destur vereceğine imanıyor, fakat ligde bunun bir kerede bileğil, bireysel olarak strüktürlabileceğine değgin bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı vasat saha oyuncusu Frenkie de Jong’un geleceği konusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, Bile Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea bile ilgilendiğini söyleyiş ediyor.

Bununla baş başa, De Jong’un bu mevsim yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin baştan binalandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona reisı Joan Laporta , çakerübün Hollanda ulusal takımının kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie de Jong çok nitelikli bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve grup arkadaşlarıyla müşterek çok eforlü bir midi sahamız var.

Teklifleri var yalnız biz onun kalmasını istiyoruz ve o da geçirmek istiyor.”

Barcelona hatta, Nou Camp’ta Piyasa günkü Pumas’a karşı sezon öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite de dahil sürdürmek üzere bir saf oyuncuyu aktarma etmeye çhileışıyor.

Laporta, “En yararlı şeyin farklı bir takımda kırınmak bulunduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her dönem saygı duyuldu, fakat ileriye harbi bir adım atmaları müstelzim hin geldi. Bu hafta her ikisini bile düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page